1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor112Septimiu Burtescu și Cristi Catană au fost destituiți de la AJF Dâmbovița! Ședință fulger a Comitetului Executiv, astăzi, de la ora 16:00, după ce reprezentanții Federației Române de Fotbal le-au pus în vedere mai marilor din fotbalul dâmbovițean să respecte decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF!

 

Inițial, Emil Tudor anunța pentru luni o ședință a Comitetului Executiv. Nu a mai fost luni, ci… azi! Pentru că, potrivit surselor noastre, reprezentanții FRF au somat AJF-ul lui Emil Tudor să se alinieze deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF! Astfel, Septimiu Burtescu, președintele CJA Dâmbovița și Cristi Catană, secretarul fotbalului dâmbovițean au fost dați … deoparte!

În locul lor au fost numiți Dumitru Nistor - secretar general AJF şi Ion Ducu - preşedinte CJA. Ambii sunt numiți pe perioadă determinată, până la vară.

Vom reveni cu informații.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii