1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001gurasutiibradu1Faptul că Recolta Gura Şuţii a ratat titlul pe final nu înseamnă că din toamnă va depune armele şi va renunţa la disputa - de acum devenită... tradiţională, cu Gloria Corneşti. Astăzi, Recolta susţine primul meci amical, acolo unde a mai jucat în trecut. 

 

„Dacă am ratat titlul pe final, nu înseamnă că din toamnă vom depune armele şi vom renunţa la disputa pentru promovare. Oricum, fără să creadă cineva că o spun doar de... complezenţă, regret sincer că n-am avut campioana în baraj! „Ceva” se putea face, dar acum a... trecut şi trebuie s-o luăm de la capăt”, ne-a declarat Titel Dinu, „primarul - manager” al Recoltei Gura Şuţii. În altă ordine de idei, Recolta îşi va relua pregătirile pentru noul sezon cu un meci amical, în deplasare - la Atletic Bradu. Din lotul care va fi pregătit în continuare de Victor Nicolae n-a plecat nimeni şi mai mult ca sigur va fi întărit până la reluarea campionatului.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii