1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001dragomirestifieni111Deocamdată, la CSM Fieni este vacanță, urmând ca echipa să-şi reia programul de pregătire ceva mai târziu. Oricum, pe terenul II al stadionului a debutat ”Campionatul Orăşenesc, la fotbal”, competiţie la care participă opt echipe.

 

Mulţi dintre jucătorii de la CSM Fieni sunt, probabil, angrenaţi în campionatul orăşenesc la fotbal, care a debuta sâmbătă, pe terenul II al stadionului Cimentul, unde s-au înscris opt echipe. Se joacă în două grupe, fiecare cu fiecare, sâmbăta (14 şi 21 iulie) şi duminică (15 iulie), cu semifinale şi finale pe terenul I. Aşa că „CSM Fieni îşi va relua pregătirile undeva în jurul datei de 1 august”, ne-a declarat Ciprian Stăncescu, cel care s-ar putea să continue numai ca jucător. „Am două grupe de copii - juniori C şi E în campionatul judeţean, mai sunt ocupat şi cu Sala Sporturilor, aşa că s-ar putea să renunţ la banca tehnică. Oricum, la reunire, dacă nu se rezolvă nimic, o să fiu prezent, cel puţin ca jucător. Suntem pe calea cea bună, în căutarea unui sponsor la echipă, atâta vreme cât primăria vrea să pună un accent mai serios pe centrul de copii şi juniori”, a mai adăugat Stăncescu. Despre meciuri amicale… abia către august.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii