1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Situație de… necrezut! În Dâmbovița circulă o serie de documente prin care autoritățile locale sunt…păcălite! În spatele lor se pare că sunt persoane cărora Federația Română de fotbal le-a interzis orice activitate legată de fotbal! Chiar și așa, folosesc însemne pentru care – din câte am aflat până la această oră – nu au dreptul să o facă! În curând, dezvăluiri șocante! Vom posta documente explozive!

 

Situație fără precedent în Dâmbovița! Și nu numai! Avem informații și documente care vor arunca în aer scena fotbalului dâmbovițean și… național! Persoane care au fost sancționate și suspendate de Federația Română de Fotbal lucrează în scop propriu, folosindu-se de însemnele unor organizații de prestigiu, din România!

Rămâneți alături de noi! Vom reveni cu un subiect incendiar!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii