1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

siglafrfReprezentanții Federației Române de Fotbal (FRF) au emis un comunicat de presă, în care își expun punctul de vedere, cu privire la situația prezentată de site-ul nostru, al cărui subiect este ”Asociațiea Sportivă de Minifotbal Superliga Dâmbovița”. Vă reamintim că mai multe persoane, printre care și arbitri sancționați de Comisia de Disciplină și Etică, în dosarul 14/CD/2017 (cunoscut de opinia publică drept ”Dosarul Deghizaților), s-au folosit de însemnele FRF și FRM, într-o ofertă lansată primăriilor din județ. Poziție tranșantă din partea FRF!

 

Fără alte comentarii, redăm, integral, poziția oficială a FRF, care ne-a parvenit în urmă cu câteva minute!

”1. FRF nu recunoaște „Asociația Sportivă de Minifotbal Superliga Dâmbovița” și se delimitează de orice competiție organizată de aceasta. Subliniem faptul că FRF nu a fost informată și implicit nici nu a autorizat în vreun fel o astfel de competiție.

2. Mentionăm că Federația Română de Fotbal nici nu ar putea să autorizeze sau să își exprime acordul cu privire la o astfel de competiție atâta vreme cât printre organizatorii acesteia se regăsesc persoane sancționate de Comisia de Disciplină a FRF, iar această implicare apare ca fiind o încălcare a sancțiunii disciplinare dispuse de către organismele jurisdicționale ale FRF.

3. Folosirea însemnelor FRF pentru promovarea competițiilor nerecunoscute de Federația Română de Fotbal constituie o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală deținute de FRF și ne rezervăm dreptul de a utiliza toate mijloacele pe care legea ni le pune la dispoziție pentru apărarea drepturilor și intereselor FRF.”

Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal


Sursă foto: frf.ro 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii