4.1666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

manica2Iubește copiii, este altruist și visează ca la Valea Lungă să existe un club sportiv care să facă performanță! Vorbim despre Sebastian Romeo Mănică, unul dintre cei mai sufletiști oameni de comuna dâmbovițeană de pe Cricov. El este cel de-al treilea nominalizat la Omul Anului!

 

Sebastian Romeo Mănică a reușit să înființeze, la Valea Lungă, un club sportiv spre care își îndreaptă atenția tot mai mulți copii. Unii vin la fotbal, alții la baschet. Mai mult, este și unul dintre oamenii cei mai altruiști, care se implică, rapid, în acțiuni umanitare. Doar de dragul copiilor! Sunt doar câteva dintre motivele pentru care părinții din Valea Lungă, dar și din comunele învecinate, îl respectă și îi recunosc meritele. Surprinzător sau nu, Sebastian Romeo Mănică a primit cele mai multe nominalizări pentru OMUL ANULUI.

Felicitări pentru toate realizările de până acum și mult succes, pe viitor!

fortisflacara1099

 

















Dă-ne LIKE, aici -
https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii