5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cosmintobosaru2121Astăzi, la OMUL ANULUI avem o nominalizare venită din lumea fotbalului. Și nu din cea cunoscută de toată lumea, ci aceea de jos, unde munca este asiduă și care necesită răbdare! Multă răbdare! Ei bine, cam așa este și Cosmin Toboșaru, unul dintre cei mai buni antrenori pentru copii, din fotbalul dâmbovițean!

 

Cosmin Toboșaru este un adevărat profesionist. Niciodată nu îi place să iasă în evidență. După orice reușită, Cosmin declară cu modestie: ”copiii merită toată atenția”! Astăzi, însă, îi acordăm… atenție lui! Pentru că ceea ce a reușit să facă, peste tot pe unde a ajuns, este demn de tot respectul sau… lauda! În ultimii ani, Cosmin Toboșaru a activat, cu precădere, la CSȘ Târgoviște și Kinder. A descoperit jucători care au bifat, deja, meciuri în ligile superioare. Și cariera lui Cosmin Toboșaru este – spunem noi – abia la început.

Mult succes, Cosmin Toboșaru!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii