5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

colacu211vecheAmintiri din albumul uneia dintre echipele cu tradiţie în fotbalul judeţean, ani buni printre grupările din primul eşalon al fotbalului dâmboviţean. Vorbim de o formație care acum vreo 35 de ani mergea în cantonamente, în staţiunile de iarnă din Moldova!

 

Steagu Roşu Colacu - astăzi în Liga a 6-a, seria Sud, s-a numărat, ani buni, printre echipele Seriei I - actuala Ligă a 4-a, din campionatul judeţean. Ei bine, puţini ştiu că St.Roşu (mai) „flutură” la Colacu, graţie lui Vasile Niţă - un adevărat împătimit al fotbalului. În imginea alăturată, St.Roşu Colacu era în pregătările de iarnă la... Vatra Dornei, după ce un an în urmă, efectuase cantonamentul la Durău (jud.Neamţ)!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii