5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

colacuaniv4Eveniment / ”O viață dedicată fotbalului!” Așa descriu băieții de la Steagu Roșu Colacu ceea ce Vasile Niță a reușit să facă de-a lungul vieții! Astăzi, unul dintre cei mai inimoși oameni din fotbalul dâmbovițean împlinește 64 de ani! Și fotbaliștii de la Colacu nu puteau trece cu vederea acest moment important!

 

Ieri, Steagu Roșu Colacu a câștigat amicalul cu Voința Podu Rizii, scor 2-1. Golurile gazdelor au fost marcate de Didică Stanciu și Marius Turcea. Dar jocul a trecut în plan secund! Pentru că a fost mare petrecere! Vasile Niță, omul fără de care fotbalul la Colacu poate nici nu ar fi existat, împlinește frumoasa vârstă de 64 de ani! Toți băieții au vrut să îi fie alături! L-au îmbrățișat, au cântat ”La mulți ani” și au petrecut lângă omul drag lor!

La mulți ani și din partea noastră! O viață dedicată fotbalului, cât mai lungă, vă dorim!

colacuaniv1colacuaniv3

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii