5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

voleiscoli2GALERIE FOTO / Voleibalistele de la CSM Târgoviște au fost, astăzi, în mijlocul copiilor! Acolo unde este nevoie ca orice sportiv să ajungă! Cei mici sunt legătura noastră cu viitorul! Fără ei nimic nu poate avea continuitate! Iar voleiul trebuie să fie unul dintre sporturile care să continue la cel mai înalt nivel! / Sâmbătă, 23 martie, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor este programat duelul cu Știița Bacău! O victorie a Târgoviștei înseamnă un pas uriaș spre locul 3! Intrarea este liberă! Iar fetele CSM-ului au nevoie de sprijinul nostru!

 

Șapte școli, sute de copii și zâmbete nenumărate! Jucătoarele de la CSM Târgoviște au lansat, astăzi, o invitație inedită pentru meciul de sâmbătă, 23 martie, de la ora 18:00, cu Știința Bacău. Atunci se joacă pentru medalii! O victorie a CSM-ului ar face ca locul 3 să fie asigurat în proporție de 90%! Iar cele câteva ore petrecute în mijlocul celor mici le-au dat fetelor noastre energia de care au nevoie! Mulți dintre copii au promis că vor veni la volei, cu mama și tata. Alții, mai curajoși, au cerut informații suplimentare, precum adevărații cronicari sportivi! Cert este că orele petrecute printre cei mici, de către sportivele de la CSM Târgoviște, au avut un dublu câștig: pe de o parte vorbim de o încărcare a ”bateriilor”, la maximum, de care voleibalistele au atâta nevoie, iar pe de altă parte copiii au fost îndemnați să facă sport, la cel mai înalt nivel!

Până atunci, toată Dâmbovița este așteptată la Sala Sporturilor, sâmbătă, de la ora 18:00.

voleiscoli1voleiscoli3voleiscoli4voleiscoli5voleiscoli6voleiscoli7voleiscoli84

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii