1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cristibalasasitataruNicolae Tătaru și Cristi Bălașa sunt două dintre numele mari din istoria fotbalului târgoviștean! De fiecare dată când vorbește despre debutul său în fotbalul mare, Cristi Bălașa începe cu ”nea Nae”, primul lui antrenor, de la Centrul de copii și juniori, de sub Turnul Chindiei!

Pentru cei ce nu știu, Nicolae Tătaru a debutat la juniorii Locomotivei Tr.Severin, după care a jucat pentru Armata Craiova și Steaua București (210 meciuri /75 goluri). A îmbrăcat și de 24 de ori tricoul echipei naționale și a fost de 8 ori căpitan. Prima oară, în 1959, contra Uniunii Sovietice - echipa olimpică. Ca antrenor, a pregătit pe Steaua (tineret), Chindia Târgoviște, FC Brăila, Flacăra Moreni și Petrolul Târgoviște.

Cristi Bălașa a debutat în Divizia A ,în sezonul 1996-1997, la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamț, cu golul victoriei!  ”Un gol de 3 puncte, marcat în minutul 90”, cum își reamintește, cu plăcere, de fiecare dată, cel care a mai jucat pentru FC Argeș, Farul Constanța, FC Oradea sau Concordia Chiajna. Apoi, a trecut pe banca tehnică ;i a pregătit echipe ca Doicești, Aninoasa, Pucioasa, Chiajna și a fost secundul lui Gigă Hagi, la Viitorul Constanța. Ultima ”oprire” în fotbalul mare a fost ca director sportiv la Chiajna - în Liga a 2-a.


Foto/facebook (Cristi Bălașa)

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii