1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

narcis1099Penultima etapă a DIviziei Naționale A, sezonul 1996-1997, a fost una extrem de încurcată, cel puțin pentru echipele din zona retrogradării, nu mai puțin de trei meciuri fiind ”legate”. Chindia (locul 16, cu 38 de puncte), juca la Galați (locul 4 în clasament), gazdele luptând pentru un loc în cupele europene. Alte meciuri capitale erau pentru Politehnica Timișoara (17), care juca la Bacău, iar Jiul (locul 15) avea cel mai greu joc, la Bistrița (13, tot cu 38 de puncte)!



Oțelul Galați - Chindia Târgoviște 6-1 (5-0)
Au marcat: Ion Viorel (min.12), V.Tănase (15), State (25), V.Ștefan (30); D.Rednic (40 și 80) - Ristea (73).

Oțelul: Bordeianu - Spirea, Pelin, Ion Gigi (70 - Haraga), Tofan (46 - D.Florea) - Arhire, V.Ștefan (cpt), V.Tănase (78 - Maleș), D.Rednic - State, I.Viorel. Antrenor: Vasile Simionaș.

Chindia: JIpa - Adr.Petre, Bogoi, Țermure (cpt), Codruț Ciobanu, Bogdan Bunea - Rădoi (82 - M.Pietraru), M.Stoica - Luca, Antal (46 - Ristea), Toboșaru (62 - Adrian Oprea). Antrenor: Marin Olteanu.

Au arbitrat: Gheorghe Moise - Alexandru Rolea (ambii din București) și ALexandru Deaconu (Ploiești). obs.FRF: Romeo Stîncan și Gheorghe Ene (ambii din București). La tineret-rezerve 3-1.

A fost singurul meci al Chindiei pe care nu l-am urmărit, în acea etapă fiind prezent în tribunele stadionului din Bacău, la meciul FCM Bacău vs Poli Timișoara (2-0), așa că va fi cel mai scurt comentariu, subsemnatul limitându-se la casetele tehnice ale vremii!

Cert este că de astă dată Chindia a fost salvată de victoria băcăuanilor, pentru că prestația echipei noastre pe malul Dunării a fost jalnică, după cum o arată și rezultatul! Așa că la finele etapei a 33-a, Chindia, a scăpat de retrogradare - deși învinsă la scor , iar Oțelul a prins locul în Cupa UEFA, unde a dat piept cu Juventus Torino (0-1 și 0-5)!

Foto (”Deșteptarea”): Narcis Răducan - unul dintre ”salvatorii” Chindiei, marcator în meciul FCM Bacău vs Poli Timișoara!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii