1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromania2022febDambovitapenet, FC România / FC România a bifat, ieri, două super transferuri! La echipă s-a reîntors unul dintre cei mai buni jucători pe care gruparea din Londra i-a avut de-a lungul timpului. Așadar, Chidubem Onokwai, cel care marca meci de meci în 2019, pentru ”lupii” lui Ionuț Vintilă,. a revenit la echipă! De atunci și până în prezent, ”Chid” - așa cum îi spun prietenii,  a ajuns la echipe din ligile a 6-a și a 7-a! 



Iată ce ne declara, în 2019, Onokwai, în cadrul unui interviu:  ”Am vrut să ajung la FC România de câțiva ani, deoarece de câte ori am jucat cu alte echipe contra lor ne-au pasat ca în afara parcului. Deci știam că aici o să mă bucur de fotbal. Îmi place grupul pentru ca m-au primit foarte bine și mă simt minunat cu ei!”

Alături de el, un alt jucător a semnat pentru FC România, vorbim de Zach Fagan, un mijlocaș de 27 de ani, care mai trecut pe la Welling United then Braintree Town, Bishop`s Stortford, Whitehawk, Farnborough and Hythe.

Vă reamintim că FC România va juca mâine pe terenul liderului. Detalii, aici: 
https://dambovitapenet.ro/fc-romania/11422-misiune-im-posibila-pe-terenul-liderului

Succes, FC România!





►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii