5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniasep2023ADambovitapenet, FC România / ”Lupii” lui Ionuț Vintilă joacă, astăzi, de la ora 19:45 - la Londra (21:45, la București), cel mai important meci din întreg sezonul. Este duelul care le permite ”tricolorilor” să viseze la promovarea în Liga a 8-a, din Anglia. După ce la finalul sezonului, FC România s-a clasat pe locul 5, înaintea multor formații care au beneficiat de câte un buget consistent, astăzi, echipa are șansa de a juca ”prima” finală, în tentativa de a reveni în Liga a 8-a. După cum v-am anunțat, de-a lungul timpului, locul 1 a promovat direct, vorbim de Real Bedford. 

Acum, locurile 2 vs 5 și 3 vs 4, se luptă pentru un loc în finala care va decide numele celei de-a doua formații care va ajunge în Liga a 8-a, din sezonul viitor. 

Programul meciurilor: 
Milton Keynes Irish - FC România
Harpenden Town - Leverstock Green 

Succes, FC România! Să fie cu victorie! Ionuț Vintilă merită această promovare, băieții la fel! Au luptat atunci când aproape nimeni nu le mai acorda vreo șansă!

Hai, FC România! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii