1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniabucuriagoluluiCade cortina peste sezonul 2016-2017, in Essex Senior League! Maine sunt programate ultimele sase jocuri, dupa care vom cunoaste ierarhia finala!


FC Romania va termina sezonul 2016-2017 pe locul 3, indiferent de rezultatul de maine! Si totusi, ultimul joc mai are o miza: FC Romania poate termina competitia cu cel mai mare numar de goluri! In momentul de fata, Barking are 123 de goluri marcate, in timp ce FC Romania 121. Daca “lupii” vor reusi sa faca scor in deplasare, atunci pot depasi liderul, la numarul de goluri marcate. Uitandu-ne peste clasament, am spune ca sunt sanse, cu atat mai mult cu cat adversarii celor de la FC Romania au incasat cele mai multe goluri din serie: 126. Asta in timp ce Stansted (adversarii celor de la Barking) primesc goluri foarte greu (doar 48, adica locul 3, acest capitol).

Hai, FC Romania!

Ultimele meciuri in Essex Senior League:
Barking FC - Stansted FC
Barkingside FC - Enfield 1893 FC
Burnham Ramblers FC - FC Romania
Hullbridge Sports FC - Sporting Bengal United FC
Takeley FC - Ilford FC
Waltham Forest FC - Southend Manor FC

Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii