1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

essexIn Anglia nu te poti juca de-a fotbalul! Chiar si la Liga a 9-a, o echipa este exclusa pentru neplata taxelor! Deocamdata, Essex Senior League, divizia din care face parte si FC Romania, ramane in 20! Vezi care sunt echipele cu pretentii la promovare, dar si cele cu probleme!

Dupa ce Ilford a “omis” sa plateasca mai multe sume de bani catre Federatie, reprezentand taxe si penalitati sportive, clubul a fost exclus din Essex Senior League, pentru sezonul 2017-2018! Reprezentantii Ligii sustin ca au incercat sa ajute echipa din liga a 9-a, dar cei de la Ilford au depasit scadenta, astfel ca “aceasta decizie era necesara”. Ilford are dreptul la apel, ceea ce au si anuntat ca vor face. Pana la o eventuala schimbare a deciziei, Essex Senior League se va juca in 20!

Pe de alta parte, sunt inca doua formatii cu probleme, a caror prezenta in sezonul ce sta sa inceapa este sub semnul intrebarii: Clapton si Hackney Wick. Terenul pe care joaca cele doua formatii se afla sub tutela unei companii, in proces cu Clapton, deoarece se pare ca nu ar fi platit chiria de foarte mult timp. In aceste conditii, daca nu vor fi lasate sa joace in continuare pe acest teren si nici nu vor gasi altul conform standardelor impuse de liga si aceste echipe vor avea probleme serioase, in viitorul apropiat.


Cum este la promovare
Asa cum v-am mai anuntat, primele doua echipe vor avea drept de promovare, anul acesta. In cele ce urmeaza, cu ajutorul managerului celor de la FC Romania, Ionut Vintila, creionam o lista a formatiilor, cu pretentii:

Redbridge – o formatie cu un buget net superior multor echipe de la acest nivel. Au transferat mai bine de 10 jucatori de la liga a 8-a.

Great Wakering – formatie care a retrogradat si care isi doreste sa revina rapid in liga 8

Southend Manor, Takeley si Sawbridgeworth – echipe care si daca nu se vor lupta pentru locul 1 vor rezista in “top”

Ar mai fi fost Ilford, cu mari sanse… dar deocamdata nu au drept de participare in Essex Senior League.

Foto: newhamrecorder.co.uk

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii