3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

badea4677Prestaţiile jucătorilor de la Dentaş Tărtăşeşti, în barajul cu Petrolul Ploieşti n-au fost trceute cu vederea de către „găzari”, aşa că n-ar trebui să ne surprindă faptul dacă doi dintre „cocoşii” lui Marius Stănică vor intra în „haita lupilor galbeni”!

Petrolul Ploieşti are destui suporteri printre microbiştii dâmboviţeni, aşa că să nu ne mire faptul dacă printre ”lupii galbeni” vor aparea şi fotbalişti de pe melagurile noastre! La un buget de... 500.000 de, petroliştii caută să-şi întărească lotul pentru a putea ataca promovarea în Liga a 2-a. După Sergiu Arnăutu şi Alexandru Puchea, „lupii galbeni” îi au în vizor pe Mălin Şerban (fundaş, ultima oară la FC Braşov), Mirel Bolboaşă (portar - care a mai apărat pentru Petrolul - ultima oară la ASA Tg.Mureş) şi fundaşul Wagner (trecut pe la FC Braşov şi Concordia Chiajna). Ei bine, dar nu noutăţile de mai sus erau importante, ci faptul că după barajul cu Dentaş Tărătşeşti, găzarii au pus ochii pe doi „cocoşi”: Florin Leţu - autorul acelui... eurogol, de la vreo 40-45 de metri, marcat în debutul meciului retur şi Aurică Badea. Despre ultimul, noi am scris în repetate rânduri, aticipând că nu va face „purici” mulţi prin judeţ, după ce a fost golegeter la Unirea Sl.Moară şi ales fotbalistul anului în Liga a 5-a - în ancheta „dambovitapenet.ro”! Să mai notăm, că cei doi au marcat pentru Dentaş, în sezonul abia încheiat nu mai puţin de... 64 de goluri: Leţu - 33 şi Badea - 31! Se pare că ştirea noastră are şi „acoperire” după ce Cristi Vlad - preşedintele Petrolului Ploieşti a făcut următoarea declaraţie pentru „fotbaljudeţean.info”: ”N-aş putea să vă spun cu certitudine că este vorba despre ei. Acum sunt în vacanţă, dar de luni ne vom apuca de treabă. Avem o listă de jucători pe care îi urmărim, dar nu am luat nicio decizie. Voi vorbi cu antrenorul Tavi Grigore şi vom lua o decizie”.

letu12321

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii