1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcrom2FC Romania si-a luat in serios pregatirile pentru noul sezon competitional! A castigat, ieri, intr-un amical, in care „tricolorii” au marcat de sase ori!

FC Romania – St John`s FC 6-2! Este scorul amicalului de ieri, sustinut de “lupii” lui Ionut Vintila. Printre marcatori i-am regasit pe Sandu (2) si Toby Cleaver (2). Astazi, FC Romania joaca un nou amical, de aceasta data in compania celor de la FC Brimsdown, pentru ca pe 13 sa fie programat meciul cu FC Cheshunt.

Alte amicale:
15 iulie – FC Enfield Borough
22 iulie – FC Hatfield Town

Despre meciul de azi, Ionut Vintila, managerul “lupilor” a declarat: “Nu sunt interesat atat de mult de scor, cat despre evolutia jucatorilor noi. Vedem ce va fi!” .

Zilele viitoare, promitem sa revenim cu informatii despre noutatile din tabara celor de la FC Romania!

Si pentru ca sezonul 2017-2018 sta sa inceapa, a fost stabilita, deja, componenta seriei, in Essex Senior League. In momentul de fata sunt 20 de echipe. In data de 17 este apelul celor de la Ilford. In cazul in care vor fi reprimiti, seria in care joaca FC Romania va numara 21 de echipe.

Vom reveni!

Hai, FC Romania!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii