1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromania901Ionut Vintila, managerul celor de la FC Romania ne-a acordat un scurt interviu, inaintea startului de sezon, in Essex Senior League. Vezi cum arata echipa din Londra, inaintea primului meci oficial!

Cum a fost in ultimul amical? Cum s-au prezentat baietii?
Amicalul a fost util, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile.Pacat ca, din motive intemeiate, nu toti componentii lotului au fost prezenti, unii au fost la munca altii sunt accidentati... Cei care au fost prezenti, in opinia mea, au facut un joc bun, castigat cu 2-1 (marcatori Pop, Costache). Sper sa-i avem pe toti sanatosi si liberi in prima etapa de campionat!

Sunt jucatori de care v-ati despartit in aceasta vara?
Sunt 6 jucatori care au decis sa nu mai continue cu noi. Patru au abandonat activitatea fotbalistica, din motive familiare, iar alti doi au ales alte echipe in afara UK-ului. 

Pe cati jucatori va puteti baza in sezonul 2017-2018? Si mai aveti fotbalisti straini, in lot? Daca da, cine?
Din pacate straini nu mai avem in lot! Avem 22 de jucatori, sper ca cei noi sa vina cu plusul de care avem nevoie, pentru a ne indeplinii obiectivele.

Care este punctul forte al echipei?
Eu cred ca punctul forte al echipei este grupul, pentru ca 80% din cei care au jucat cel mai mult sezonul trecut sunt la echipa si acum.

FC Romania porneste la drum, intr-un nou campionat! Cum este meciul de sambata si ce asteptari aveti ?
Ne asteapta un meci greu, inca nu avem ritmul de joc care il doresc, dar sunt singur ca vom debuta cu o victorie!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii