1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou1Dupa o victorie, in deplasare, pentru FC Romania urmeaza al doilea joc, in Essex Senior League, editia 2017-2018. “Fiecare meci este pentru noi ca o finala, pentru ca avem un obiectiv de realizat” – managerul “lupilor”, Ionut Vintila


CUM A FOST IN PRIMA ETAPA
Asa cum v-am informat, in prima etapa a ligii a 9-a engleze (Essex Senior League), FC Romania a castigat cu 2-0, in deplasare, la Wadham Lodge FC. Iata ce ne-a declarat, dupa meci, Ionut Vintila, omul fara de care FC Romania nu ar fi existat in fotbalul din Anglia: “Ne asteptam sa fie un meci greu. Ne-am dorit foarte mult sa incepem cu o victorie! Am intalnit o echipa incomoda, dar intr-un final am obtinut cele trei puncte. Daca reuseam sa deschidem scorul in prima repriza, cu siguranta ca ne faceam jocul mai usor. Cu trecerea timpului a trebuit sa punem presiune si mai mare pe adversar pentru a reusi sa inscriem, ceea ce s-a si intamplat, spre finalul jocului! Baietii au muncit foarte mult pentru cele 3 puncte!”

fcromaniasezonnou2


CU CINE JOACA FC ROMANIA IN ETAPA A 2-A
Pe 1 si 2 august sunt programate alte 10 jocuri, in Essex Senior League. “Tricolorii” vor juca miercuri, 2 august, de la ora 21:45 (ora Romaniei), cu Enfield 1893 FC, pe propriul teren, Theobolds Lane Stadium. De precizat ca adversarii celor de la FC Romania nu au jucat pana acum in campionat.

“Despre jocul de miercuri... imi doresc sa-l castigam. Fiecare meci este pentru noi ca o finala, pentru ca avem un obiectiv de realizat” – ne-a declarat acelasi Ionut Vintila.


1 august
Burnham Ramblers FC - Stansted FC
Great Wakering Rovers FC - Barkingside FC
Hackney Wick FC - Tower Hamlets FC
Hullbridge Sports FC - Southend Manor FC
Redbridge FC - Sawbridgeworth Town FC
Takeley FC - Waltham Forest FC
West Essex FC - Sporting Bengal United FC

2 august
FC Romania - Enfield 1893 FC
Ilford FC - Clapton FC
Wadham Lodge FC - Woodford Town (2017) FC

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii