1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou11FC România - Burnham Ramblers FC este meciul pe care „tricolorii” îl au de susţinut, în această după-amiază! Singura variantă, victoria! Şi tot azi, FC România ar putea urca pe locul 1!


FC Romania se afla in fata celui de al treilea meci, din actualul sezon. Adversara este o formatie care a inceput modest campionatul, 0 puncte, dupa doua meciuri. Chiar si asa, „baietii” lui Ionut Vintila trebuie sa trateze meciul cu maxima seriozitate. In fotbalul din Anglia, orice e posibil, la nivelul oricarei ligi. 

Daca ne uitam peste celelalte meciuri ale etapei, observam ca liderul la zi, Takeley are o misiune ceva mai grea: o disputa, acasa, cu Redbridge, o formatie care a adunat patru puncte, in doua jocuri.


Cine sunt adversarii de azi, ai celor de la FC Romania!
Burnham Ramblers F.C. este o formatie care s-a infiintat, atentie, in anul 1900! Cele mai bune clasari: Campioni in Essex Senior League, sezonul 2012–2013; castigatori ai Harry Fisher Cup 1996–1997 si Gordon Brasted Memorial Trophy 2008–2009, 2010–2011, 2012–2013.


Cum ajungi la stadion:
Theobolds Lane Stadium
Cheshunt FC, Cheshunt, Herts EN88RU
Directions: Nearest station - Theobolds Grove

Meciurile zilei:
Barkingside FC - Stansted FC
Basildon United FC - Wadham Lodge FC
Clapton FC - Woodford Town (2017) FC
Enfield 1893 FC - Ilford FC
FC Romania - Burnham Ramblers FC
Great Wakering Rovers FC -Southend Manor FC
Sawbridgeworth Town FC - Hackney Wick FC
Sporting Bengal United FC - Hullbridge Sports FC
Takeley FC - Redbridge FC
Waltham Forest FC - West Essex FC

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii