Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou54FC România a făcut un meci mare, astăzi, în Cupa Angliei! O victorie frumoasă, la capătul unui joc in care s-au marcat cinci goluri ! Primul în minutul 2, ultimul în minutul 92!

Hadley FC - FC Romania 2-3 si “tricolorii” merg mai departe in Cupa Angliei! Victoria baietilor lui Ionut Vintila a venit in minutul 90+2, printr-un gol marcat de Ionut Jugaru. “Ne pregateam de rejucare, dar Ionut Jugaru a reusit un eurogol! A sutat puternic, de la 30 de metri, fara nicio sansa pentru portarul adversarilor”, ne-a declarat, dupa meci, managerul Ionut Vintila.

De precizat este faptul ca primii care au deschis scorul au fost cei de la Hadley, in minutul 2. Apoi a venit egalarea printr-un autogol, pentru ca inainte de pauza Toby Cleaver sa ii aduca pe “lupi” in avantaj. In minutul 83 gazdele restabilesc egalitatea si toata lumea se pregatea de rejucare. Nu si Ionut Jugaru care, asa cum am spus mai sus, a adus victoria “lupilor”, in minutele de prelungire!

Felicitari, FC Romania!

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii