1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

hayesHayes & Yeading United este adversara celor de la FC România, în următorul tur al Cupei Angliei – runda secundă de calificare. Cei de la Hayes & Yeading United joacă în liga a 8-a, Southern League Division One East, după ce la finele sezonului 20176-2017 au retrogradat din Liga a 7-a!

Pentru ca cei de la Hayes & Yeading United sa ajunga sa joace cu FC Romania a fost nevoie de doua meciuri, cu Maldon & Tiptree. In primul joc 3-3, pentru ca la rejucare sa se inregistreze acelasi scor, 3-3. In prelungiri insa, Hayes a reusit sa marcheze golul care i-a calificat in turul urmator (4-3, scor final).

Hayes & Yeading United este un club relativ nou. S-a infiintat in anul 2007, prin fuzionarea a doua echipe, FC Hayes si FC Yeading. Interesant este faptul ca FC Hayes a aparut in anul 1909, sub numele de Botwell Mission . Eileen Shackle a dorit sa creeze un club pentru a-i incuraja pe baieti sa practice sportul, dar si sa isi dezvolte latura religioasa. Numele de Hayes l-au adoptat in anul 1929.

Botwell mission

In prezent, rosu si negru sunt culorile de acasa, albastru-galben pentru deplasare.

Reamintim faptul ca "tricolorii" vor juca acest meci, acasa, pe data 17 septembrie. 

Sursa foto: http://www.zimbio.com

Sursa foto 2 : https://en.wikipedia.org

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii