1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou24Declaraţia managerului Ionuţ Vintilă vine după meciul celor de la FC România, din Cupa Angliei, încheiat la egalitate, 2-2. Rejucarea este programată astazi, de la ora 19:45, la Londra (21:45, ora României).

„Ritm, agresivitate, determinare, dăruire... Aşa pot descrie jocul făcut de băieţii mei, în meciul pe care l-am terminat la egalitate, 2-2, cu Hayes & Yeading ”, ne-a declarat, după meci, Ionuţ Vintilă. Deşi au avut şansa victoriei, în minutele de prelungire, atunci cand mingea a lovit bara (min. 90+3), iată că mai este nevoie de încă un joc. De această dată pe terenul celor de la Hayes & Yeading. Partida este programată diseara, de la ora 19:45, la Londra, 21:45, la Bucureşti. Va fi greu, dar nu imposibil! Noi le ţinem pumnii strânşi românilor noştri şi sperăm să ne bucurăm, împreună, de o nouă calificare!

Hai, FC România!

Adresa stadionului:
Beaconsfield Road, Hayes, UB4 0SL

Reamintim că acest joc are loc în cadrul turului doi de calificare. Iar daca trec de acest adevrsar, in turul trei trei vor intalni pe Havant and Waterlooville, echipa care activeaza in liga a 6-a (Conferinta Sud)!

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii