1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou6Aşa cum v-am informat, FC România a reuşit să se impună în faţa echipei care nu cunoscuse infrângerea! Acum, băieţii noştri trebuie să câştige următorul meci, din deplasare, pentru a se apropia de …promovare! Vezi declaraţia lui Ionuţ Vintilă, managerul românilor din Anglia.


„A fost un meci de lupta! Am inscris prin Pop, la jumatatea primei reprize si am jucat foarte bine, defensiv. Agresivitate buna, mereu primii la minge! Imi felicit baietii pentru victorie, le multumim suporterilor pentru atasamentul lor fata de echipa, iar aceste trei puncte sper sa ne readuca pe drumul cel bun! „

Va reamintim ca sambata, fotbalistii de la FC Romania vor juca in deplasare, pe terenul celor de la Hullbridge, locul 18, cu 9 puncte.

„Nu are nicio valoare victoria de miercuri, daca nu vom castiga si sambata impotriva unui adversar incomod, in special pe teren propriu”, a adaugat Ionut Vintila.

In prezent, FC Romania este pe locul 9, cu 16 puncte, la 6 de primele patru formatii (toate avand 22 de puncte).

Vom reveni cu programul complet al etapei, clasamentul si alte informatii despre joc.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii