1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou24După cum bine ştiţi, sâmbătă, FC România şi-a trecut în cont încă o victorie, după 4-1, în deplasare, la Hullbridge. Să nu ne lăsăm însă păcăliţi de scor! Meciul a fost mult mai greu, decât o arată diferenţa, spune Ionuţ Vintilă, care completează: ”Etapa viitoare vom întâlni o echipă bună, cu rezultate interesante”.

 

FC Romania a castigat ultimul meci din campionat cu 4-1, in deplasare, la Hullbridge, dupa ce, atentie, la pauza scorul era egal, 0-0! Romanii sunt pe locul 7, la sase puncte de primele doua echipe. Pana la urma toata lumea s-a bucurat de cele trei puncte, mai ales ca meciul nu a fost nici pe departe atat de usor, cum (poate) o reflecta scorul: “Asa cum spuneam, un meci cu o echipa incomoda, dovada rezultatul de la pauza, 0-0. Am reusit sa le dam doua goluri repede, la inceputul reprizei secunde. Si am reactionat imediat cu golul trei, dupa ce ei au redus din diferenta”, ne-a declarat Ionut Vintila, managerul lupilor.

 

Sambata, un alt test pentru baietii nostri: deplasare la Tower Hamlets, ocupanta locului 6, cu 20 de puncte, din 11 jocuri: sase victorii, doua egaluri si trei infrangeri. “Despre meciul de sambata pot spune ca vom intalni o echipa buna, cu rezultate interesante! Deci ne asteapta un meci foarte greu", a mai adaugat acelasi Ionut Vintila.

 

Vom reveni cu informatii din tabara “lupilor”, in zilele urmatoare. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii