2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

fcromaniasezonnou112La o zi după victoria din primul tur al Vase Cup 2018, FC România şi-a aflat adversarul pentru runda următoare. "Tricolorii" se vor lupta cu o echipă din liga a 9-a! Vezi despre cine este vorba şi când se va juca meciul!


Pe 11 noiembrie, de la ora 15:00, la Londra (17:00, la Bucuresti), FC Romania va lupta, în deplasare,  pentru un loc in turul 3, in Vase Cup, 2018. Adversarii sunt din aceiasi liga cu românii: Great Wakering Rovers. De mentionat ca in campionat, Great Wakering a castigat, scor 4-0, confruntarea, de acasă, cu FC Romania. Asa ca acest meci poate reprezenta revansa mult-asteptata. "Am incredere in echipa, ca putem trece in turul urmator! Nu va fi un meci usor, dar daca ne vom concentra suficient, cred ca putem face un joc bun", ne-a declarat managerul Ionut Vintila, imediat dupa ce a aflat numele adversarului.  In prezent, in campionat, FC Romania ocupa locul 8, cu 23 de puncte, in timp ce Great Wakering are 25 de puncte si este pe 4. 


Succes, FC Romania!

fcromaniasezonnou113


Foto: imagini din meciul de ieri - Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii