5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

fcromaniasezonnou6Vă reamintim ca FC România joacă, diseară, în deplasare, la Woodford Town (2017) FC! Intră şi vezi detalii, dar şi informaţii despre numărul de echipe care vor promova din liga a 9-a!

 

Este oficial! Vor promova, direct, din liga a 9, primele clasate din cele 14 serii, plus cele mai bune locuri 12! Asadar, doua dintre ocupantele locului secund nu vor putea accede in liga superioara. Noi speram insa ca “tricolorii” sa termine sezonul pe prima pozitie a clasamentului, pentru a elimina, astfel, orice emotie! Succes, baieti!

Revenind la meciul de diseara, trebuie sa spunem ca jocul romanilor poate parea usor, la prima vedere. Dar nu este nici pe departe asa! Woodford Town ocupa in momentul de fata locul 10, cu 21 de puncte (6 victorii si 3 egaluri). FC Romania este acum pe 5, cu 29 de puncte, la 6 puncte de locul 1, respectiv 3, de locul 2. Asadar, in eventualitatea unei victorii, trupa lui Ionut Vintila poate urca pana pe treapta a doua a clasamentului!

Succes, FC Romania!

Clasament
1. Takeley 34p
2. Basildion 32p
3. Redbridge 31p
4. Clapton 30p
5. FC Romania 29p

Cu exceptia celor de la Clapton, care are 15 jocuri, toate celelalte echipe au disputat cate 14 mecuri, pana la ora la care scriem aceste randuri.

UNDE SE JOACA MECIUL ROMANILOR
Home of Broxbourne Borough FC, Cheshunt, Hertfordshire EN7 5QN

ORA DE JOC
19:45, in Anglia / 21:45, in Romania

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii