1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou6Astăzi, FC România va juca ultimul meci din acest an, acasă, cu ocupanta locului 19, FC Barkingside. Dincolo de problemele de lot, sperăm într-o victorie a românilor, mai ales că etapa are un program favorabil echipei noastre!

 

FC Romania poate termina anul pe locul 2! Cu o singura conditie! Sa castige, astazi, de la ora 15:00, la Londra, 17:00, la Bucuresti, duelul, de acasa, cu FC Barkingside. La prima vedere pare un meci usor, dar sa nu uitam ca romanii se confrunta cu probleme serioase de lot! Multi dintre jucatori au ajuns, deja, acasa, pentru sarbatorile de iarna. Sa ii tinem pumnii stransi lui Ionut Vintila, care speram ca va gasi solutia…castigatoare!

Etapa de propune cateva meciuri interesante, Ilford FC (locul 9) - Redbridge FC (1) si Great Wakering Rovers FC (5) - Basildon United FC (4) fiind, de departe, jocurile care pot reaseza clasamentul!

Hai, FC Romania!

Ilford FC - Redbridge FC
FC Romania - Barkingside FC
Great Wakering Rovers FC - Basildon United FC
Hackney Wick FC - Waltham Forest FC
Hullbridge Sports FC - Sawbridgeworth Town FC
Southend Manor FC - Burnham Ramblers FC
Takeley FC - Stansted FC
Tower Hamlets FC - Woodford Town (2017) FC
Wadham Lodge FC - Sporting Bengal United FC
West Essex FC - Clapton FC

Clasament
1. Redbridge 55p (22jocuri)
2. FC Romania 48 (21)
3. Takeley 47 (21)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii