1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou24Astăzi, de la ora 19:45, la Londra (21:45, la Bucureşti), FC România susţine un test important, acasă, cu ocupanta locului 4, Basildon! Vezi informaţii despre meci, declaraţia managerului nostru şi programul etapei.

 

FC România – Basildon este unul dintre meciurile importante pentru baietii nostri, de care depinde, in mare parte, chiar si promovarea. Singura varianta pentru “lupi” este victoria, lucru confirmat si de managerul Ionut Vintila: Vom castiga pentru ca suntem cea mai buna echipa din serie! Daca nu exista alte interese, care nu au treaba cu fotbalul, victoria trebuie sa fie a noastra ! Ne respectamadversarul, dar sunt sigur ca vom castiga, pentru ca am incredere maxima in jucatorii mei!"

In momentul de fata, FC Romania este pe locul 3, cu 65 de puncte, cu trei puncte mai putine decat liderul, Redbridge (68). Basildon este pe patru, cu 60 de puncte.

Aseara ar fi trebuit sa se joace West Essex FC - Redbridge FC, dar meciul a fost...amanat...

Tot astazi, se mai joaca:
Hackney Wick FC - Southend Manor FC
Ilford FC - Great Wakering Rovers FC
Waltham Forest FC - Barkingside FC
Woodford Town (2017) FC - Stansted FC

Unde se joaca meciul romanilor:
Theobolds Lane Stadium
Cheshunt FC, Cheshunt, Herts EN88RU
Directions: Nearest station - Theobolds Grove

Clasament
1. Redbridge 68p (28 de jocuri)
2. Great Wakering 65 (28)
3. FC Romania 65 (28)
4. Basildon 60 (26)
5. Takeley 56 (25)
6. Clapton 56 (31)

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii