4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniasezonnou1”Lupii” din Anglia au un nou sponsor! Totodată, echipa se pregătește de Liga a 8-a, după o promovare venită în ultimul moment! A fost anunțat un trial, în vederea selectării de noi jucători. Detalii în articol! Succes, FC România, în sezonul 2018-2019!

 

Sponsor nou și un trial! Sunt doar două dintre noutățile echipei FC România, care se pregătește de sezonul 2018-2019, atunci când gruparea românilor din Anglia va evolua în liga a 8-a!

SPONSOR NOU
”FC România este încântată să anunțe o nouă sponsorizare interesantă! Vineri (n.red – 15 iunie), am semnat un acord, pe un an, cu firma de construcții, Schore Limited, https://www.facebook.com/schore.co.uk/ , www.schore.co.uk , de a deveni principalul nostru sponsor pentru prima echipă în Bostik Fotball League, în sezonul următor!” – se arată într-un comunicat al celor de la FC România.

SE CAUTĂ JUCĂTORI
Cei care își doresc să facă parte din lotul ”lupilor” de la FC România au o șansă! Clubul organizează un trial. Jucătorii interesați trebuie să trimită un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Fiecare mail va conține numele complet, poziția în teren și ultima echipa la care a evoluat respectivul fotbalist.

Și asta nu este tot! În curând, vom reveni cu informații despre amicalele pe care FC România le va susține în vederea pregătirii sezonului 2018-2019.

Hai, FC România!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii