1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

abonamente”Lupii” din Londra vor juca, pentru prima dată, în Liga a 8-a, din Anglia! FC România pune la dispoziția fanilor abonamente, pentru sezonul 2018-2019. Rezervă-ți, acum, un loc în tribune și fii alături de favoriții tăi! FC România are nevoie de tine!

 

Bostik Central South este liga în care FC România va juca din luna august. Este o premieră pentru echipa noastră, care va disputa meciuri oficiale pentru prima dată în cea de-a opta divizie a Angliei.

Clubul românilor din Londra pune la dispoziția fanilor abonamente, după cum urmează

Adulti: 80 de lire sterline*
Studenți: 50 de lire sterline
Pensionari: 50 de lire sterline
Copii (12-18 ani): 20 de lire sterline
Copii (sub 11 ani): gratuit
Abonament Family (doi adulți și doi copii cu vârsta de maxim 11 ani): 150 de lire

*Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile de acasă, nu și pentru jocurile din deplasare sau cele din Cupe.

 

Pentru mai multe informații despre cum puteți intra în posesia unui abonament, puteți trimite un mail pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Hai, FC România! Succes, în noul sezon! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii