1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon4Cinci goluri și două întoarceri de scor, în meciul de aseară, din Velocity Trophy, dintre FC România și Sudbury. T. Cleaver, autor a două goluri pentru echipa noastră. La pauză, scorul era egal, 1-1. Succes, băieți, în meciul viitor, din Cupa Angliei! 

 

FC România – Sudbury 2-3 (1-1)
Au marcat: Toby Cleaver (min.33, 70) / M. McKenzie (14), B. Holland (75), P. Kelly (77).

Din nefericire, echipa noastră a ieșit încă din primul tur, din această competiție. După ce oaspeții au deschis scorul, în minutul 14, Toby Cleaver restabilește egalitatea, până la pauză. În repriza secundă tot românii sunt cei care marchează primii și preiau conducerea, printr-un gol semnat de același Toby Cleaver. Din nefericire, finalul de joc aparține oaspeților, care mai punctează de două ori și reușesc a doua întoarcere de scor a jocului. 

Următorul meci pentru FC România, sâmbătă, 25 august, de la ora 11:00, la Londra (13:00, în România), în turul doi al Cupei Angliei (Preliminary Round), cu cei de la Grays Athletic.

Succes, băieți!

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii