1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon4”Lupii” din Londra au jucat în această după-amiază un nou meci în campionat. Disputa s-a încheiat cu doar câteva minute în urmă. Vezi rezultatul, marcatorii și echipa folosită! A fost un meci cu întoaceri de scor... S-au marcat patru goluri! 

 

Molesey – FC România 2-2 (0-1)
Au marcat: Jones (58 – penalty), Hamilton (74) / Onokwai (45), Lupu (55)

Pentru FC România au jucat: Dărăbanț - Ciuntu, Sandu, Lupu, Gabor, Barcari, Maximov, Taban, Onokwai, Chiriac, Bălșanu

2-0 se dovedește, din nou, a fi un scor periculos. ”Lupii” lui Ionuț Vintilă au avut 1-0 la pauză. În repriza secundă, tot ei au fost cei au marcat primii. La trei minute distanță, însă, vine un penalty și scorul devine 1-2. Cu aproximativ 15 minute înainte de final, gazdele restabilesc egalitatea. Până la urmă și un punct este bun, trebuie să recunoaștem! Mai ales că Molesey, echipă aflată în luptă directă cu FC România, pentru evitarea retrogradării, a pierdut alte două.

FC România ajunge la ”cota 10” în clasament, cu trei victorii și un egal, din 13 jocuri. ”Tricolorii” ocupă locul 17, în clasamentul la zi.

Vom reveni cu rezultatele complete și clasamentul, la zi.



Sursă foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii