1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon23Încă un succes pentru formația noastră, astăzi, în Liga a 8-a din Anglia! FC România a întâlnit, acasă, pe Hertford Town. Vezi scorul final, marcatorii și echipa ”lupilor” din Londra! Ușor-ușor, formația noastră se îndepărtează de zona ”fierbinte” a clasamentului!

 

FC România – Hertford Town 2-0 (1-0)
A marcat: Onokwai (min. 31, 85)

FC România: Dărăbanț - Voicu, Tîrcă, Lupu, Ghinea (45 – Ungureanu), Bălșanu, Maximov, Taban, Onokwai (86 – Henry), Baciu, Chiriac.

Bravo, FC România! ”Lupii” bifează un nou succes, în campionat! Este a cincea victorie, venită în fața unei formații aflată înaintea jocurilor de azi pe locul 16, la cinci puncte de FC România (locul 17). Grație acestui rezultat, ecartul s-a micșorat! Vom reveni cu rezultatele complete și clasamentul, actualizat!

Bravo, FC România!

Sursă foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii