1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

taban1Astăzi, vă facem cunoștință cu George Taban, unul dintre jucătorii de la FC România care portă frecvent banderola de căpitan. Este unul dintre ”lupii” de bază, din echipa românilor de la Londra. Vezi când a ajuns la FC România și care sunt cele mai frumoase momente de la echipă! 

 

George Taban are 30 de ani. A ajuns la FC România în urmă cu trei ani. A debutat contra celor de la Eton Manor, un joc disputat în deplasare și terminat cu victoria românilor, scor 3-1. George Taban s-a acomodat, rapid, cu fotbalul din Anglia și atmosfera din tabăra ”lupilor”. Acum, el este unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, FC România, formație care evoluează, după cum bine știți, în Liga a 8-a.

L-am întrebat pe George Taban, jucătorul care înainte de a ajunge la FC România a evoluat la FCM Bacău, FC Botoșani sau SC Bacău, care a fost cel mai important meci pe care l-a jucat în Anglia. Iată ce ne-a răspuns: ”Cel mai important meci a fost în sezonul trecut când i-am învins pe cei de la Great Wakering, întorcând rezultatul de la 0-1, deși jucam cu un om mai puțin. Victoria asta ne-a păstrat șansele la promovare.”

taban2

 

”Să fiu căpitan este o mare onoare”
George Taban și-a câștigat, rapid, statutul de jucător de bază, la FC România. Așa că nu a fost nicio mirare, pentru nimeni, atunci când ”Geo” a ajuns căpitanul ”lupilor”. ”Să fiu căpitanul echipei este o mare onoare, e ca și cum aș prezenta drapelul țării la fiecare meci. Am o relație foarte bună cu toți colegii, m-am atașat foarte tare de toți oamenii de la echipă și cei care sunt pe lângă noi, săptămână de săptămână. Să fiu căpitanul echipei mă responsabilizează și mai mult. Sper ca toată experiența mea să ajute echipa, meci de meci.”

Succes, George Taban! Baftă, FC România!

Sursă foto: Ciprian Dîmbean

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii