1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ghinea1Gabriel Ghinea este un jucător de bază la FC România! A devenit ”lup de Londra” în urmă cu patru ani, atunci când a avut parte de un debut inedit: a mers la primul meci, direct de la aeroport! Acum, Gabriel Ghinea împarte banderola de căpitan, cu cei doi colegi Geo Taban și Adrian Dărăbanț.

 

”Am auzit de FC România în urmă cu aproximativ cinci ani, deci cu un an înainte să ajung să joc la această echipă. Eram oarecum nehotărât, pe vremea aceea, în privința saltului de juca în altă țară. Am preferat să rămân la ACS Berceni încă puțin. Un cuvânt de spus, pentru a mă convinge să fac pasul acesta, l-a avut Ionuț Vintilă, care m-a asigurat că toate lucrurile adiacente fotbalului în sine sunt în regulă (cazare, loc de muncă etc). Dar și că atmosfera la echipă e una foarte bună și că avem ca obiectiv promovarea.” Rândurile îi aparțin lui Gabriel Ghinea, unul dintre jucătorii de bază, de la FC România! El face acum parte din nucleul de fotbaliști în jurul căruia se strânge toată echipa.

”Ai senzația că îți reprezinți țara!”
”Îmi amintesc că în iulie 2015, direct din aeroport, am plecat spre primul meci, undeva în estul Angliei (Folkestone), unde am susținut un meci amical cu echipa locală. A fost ocazia perfectă să mă integrez în grup, deoarece am rămas cazați acolo până a doua zi (…) Nu-mi aduc aminte exact la ce meci am fost numit prima data căpitan. dar îmi aduc aminte sentimentul pe care această titulatură ți-l oferă. Dat fiind faptul ca ne numim FC Romania are ca și consecință imediată senzația, sau mai mult decât atât, certitudinea că ne reprezentăm țara. Cu atât mai mult atunci când porți banderola de căpitan.” – Gabriel Ghinea

ghinea2

Când nu joacă, suporter înfocat pentru FC România
”La meciurile în care eram suspendat sau accidentat, am fost alături de băieți din tribună. Deci știu și cum e să fii suporterul acestei echipe. E cam singura ocazie când ai putea să strigi în gura mare numele țării natale fără să fii considerat nebun (n.red. – râde).”

Motiv de mândrie pentru cei de acasă
Gabriel Ghinea spune că FC România ar trebui să fie un motiv de bucurie pentru toți iubitorii de fotbal, din țară: ”Această echipă ar trebui să fie un motiv de mândrie națională! Chiar dacă nu suntem la cel mai mediatizat nivel. Tineți cont că echipa asta a pornit din liga a 16-a, dacă nu mă înșel, iar acum suntem în liga a 8-a. La jumatatea drumului, cum se spune!”

Succes, Gabriel Ghinea! Baftă, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii