1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

darabant1Adrian Dărăbanț este ”îngerul păzitor” pentru ”lupii” din Londra! Portarul celor de la FC România a primit, în dese rânduri, și banderola de căpitan, ceea ce îl face unul dintre liderii incontestabili ai echipei. Inițial a venit în vacanță, în Anglia! Dar a decis să rămână la echipa care acum joacă în Liga a 8-a!

 

Adrian Dărăbanț este unul dintre oamenii de bază de la FC România. A auzit de echipa românilor din Londra de la Liviu Nicolae, un fost coleg de la Unirea Tărlungeni. A venit apoi în vacanță, la Londra și a intrat în legătură cu managerul Ionuț Vintilă. A acceptat să joace un amical și restul e… poveste!

Mentalitatea englezilor, diferită de a românilor!
L-am rugat pe Adrian Dărăbanț să ne spună care crede că este diferența dintre fotbalul englezesc și cel românesc: ”Cred că cea mai mare diferență este legată de mentalitatea de învingători pe care o au! Nu renunță niciodată. Au un fotbal mai agresiv, nu se joacă prea mult tactic. Asta ca să nu mai vorbim de condiții și infrastructură, care sunt mult peste cele din România.”


”Mă bucur că munca mea e apreciată!”

Atunci când Adrian Dărăbanț poartă banderola de căpitan, spune el, reprezintă o mare onoare: ”În primul rând mă simt onorat. Munca mea e apreciată și asta reprezintă o motivatie în plus pentru mine.”

darabant2


”Îi așteptăm pe fani alături de noi!”

Portarul ”tricolorilor” își dorește ca la meciurile echipei FC România să fie cât mai mulți suporteri: ”Le doresc, tuturor, în primul rând un an nou mai bun, mai fericit! Și ii așteptăm in continuare alături de noi in număr cât mai mare. Avem nevoie de sprijinul lor. Și sperăm să le oferim cât mai multe motive de bucurie!”


FA Cup, cea mai frumoasă amintire

Participarea în Cupa Angliei este cea mai frumoasă amintire pentru Adrian. Asta dacă ne referim la participare ca la un … tot! Altfel, fiecare meci are propria lui poveste: ”Amintiri sunt multe, după fiecare joc am rămas cu momente frumoase. Pe care le voi retrăi cu bucurie!”

Portarul echipei FC România speră ca peste 10 ani formația să fie cel puțin cu două-trei ligi mai sus și să continue să scrie istorie în fotbalul din Anglia!

 

Mult succes, Adrian Dărăbanț! Baftă, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii