1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniagolyeadingAstăzi, vă prezentăm, în exclusivitate, topul marcatorilor pentru FC România! Avem o statistică generală, dar și pe competiții: Campionat (liga 8), Cupa Angliei și Velocity Trophy! Vezi cine sunt autorii celor 35 de goluri din acest sezon la FC România! Avem un lider incontestabil! Totodată, 14 jucători au reușit să marcheze cel puțin o singură dată! 

 

Așa cum este firesc, începem cu o statistică la nivel general. Aici, am inclus toate golurile, din toate competițiile: Campionat (liga 8), Cupa Angliei și Velocity Trophy! Avem nu mai puțin de 14 marcatori! De asemenea, notăm și două autogoluri. De departe, cel mai în formă marcator este Onokwai, cu 13 reușite, autorul a 40% din numărul toatal de goluri!


Clasament General

13 goluri 
Onokwai

3
Pitaru

2
Bălșanu
T. Cleaver
Ghinea
Lupu
Tîrcă

1
Bejenari
Chiriac

Grițcan
Maximov
Sendege
Sighiartău
Taban

Autogoluri
2




În campionat, Onokwai a reușit să marcheze 13 din cele 24 de goluri ale ”lupilor”

13 goluri
Onokwai

2
Bălșanu
Tîrcă

1
Chiriac

Ghinea
Grițcan
Lupu
Sendege

Autogoluri
2




FA Cup


3 goluri

Pitaru

1
Bejenari
Ghinea
Lupu
Maximov
Sighiartău
Taban

 

 

Velocity Trophy

2
T. Cleaver

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii