1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon12Alex Vlad este unul dintre vicepreședinții de la FC România, echipă care activează în Liga a 8-a, din Anglia. Vă invităm să aflăm, împreună, o serie de lucruri care ar trebui să ne facă să iubim și mai mult această formație! Și, dacă putem, să o sprijinim! Se anunță o vară grea și lipsa banilor poate stopa un proiect atât de frumos!

 

Când și cum v-ați alăturat proiectului FC România?
Am decis să mă alătur echipei în urmă cu cinci ani, prin intermediul unor prieteni comuni, care faceau și încă mai fac parte din proiectul FC Romania.

De ce ați făcut acest pas?
Mi-a plăcut ideea de a face parte din conducerea unei echipe de fotbal românească, pe tărâmuri englezești. Și cum fotbalul mi-a fost mereu în sânge, decizia a fost foarte simplă.

Care sunt câteva dintre cele mai frumoase momente trăite alături de FC România?
Probabil victoriile din Cupa Angliei, FA Vase, victoria contra celor de la Cheshunt și sărbătorile ce au urmat în vestiar, cu băieții.

Acum, FC România luptă pentru a rămâne în Liga a 8-a. Are potențial de a-și îndeplini obiectivul?
Da, sigur că da! Avem un grup unit și am deplină încredere în băieții noștri că ne vom îndeplini obiectivul.

Care credeți că sunt punctele forte ale echipei?
Unitatea de grup și plăcerea pentru fotbal.

Ce credeți că va urma din sezonul următor? Știm cu toții că bugetul echipei s-a făcut, de fiecare dată, pe ultima sută de metri...
Greu de spus, poate că la fel de greu, totul se va rezolva pe ultima suta de metri.

Ce credeți că trebuie făcut pentru a atrage mai mulți sponsori la echipă?
Probabil promovarea echipei pe mai multe fronturi, dar se pare că este din ce în ce mai greu să atragem investiții la club

Ce simțiți când sunteți la meciuri și vedeți englezi care strigă numele FC România?
Nu putem fi decât mândri că avem o echipă de joc, un fotbal diferit, plăcut englezilor. Probabil și numele nostru este apreciat din ce în ce de mai mult de lumea care iubește fotbalul.

Ce mesaj aveți pentru românii din zona Londrei, care ar putea ajunge la meciurile echipei?
Nu putem decat să îi așteptăm să vină la stadion, să încurajeze echipa. Împreună putem da putere echipei și să devenim, astfel, o surpriză plăcută în fotbalul englezesc.

Cum vă doriți să arate proiectul FC România peste câțiva ani?
Aș fi foarte mulțumit să fie un proiect cu stabilitate financiară. În primul rând pentru că valoarea și unitatea grupului ce înseamnă FC România tot timpul a fost la înălțime! Sperăm ca proiectul FC România să crească în continuare!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii