5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniaextrasezon00020Astăzi, FC România a jucat în deplasare, la South Park, una dintre echipele aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării. ”Lupii” din Londra au obținut un rezultat pozitiv, ce o menține pe locul 16, la o distanță bună, deocamdată, de principalele urmăritoare!

 

South Park – FC România 1-1 (0-1)
Au marcat: Evans (min.58) / Lemba Roddy (9)

FC România a jucat cu: Dărăbanț - Iacob, Sandu, Lupu, Ghinea, Miron, Maximov, Taban, Lemba (61 – Morgan), Bălșanu, Neuruba

FC România obține, așadar, un punct mare, în deplasarea de la South Park. Remiza este cu atât mai bună cu cât gazdele pierd două puncte importante, în economia clasamentului. După jocul de azi, FC România este pe locul 16, la cinci lungimi în fața celor de la South Park, echipă aflată pe locul 18.

Vom reveni cu rezultatele complete și clasamentul, la zi!

Foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii