1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra001Dambovitapenet, Cupa României / Echipa antrenată de Emil Săndoi va juca, astăzi, la Giurgiu, cu Hermannstadt, în 16-imile de finală ale Cupei României. Meciul reprezintă o reeditare a duelului din toamna lui 2019 și, de ce nu, o revanșă a Chindiei după seria de rezultate negative înregistrate în fața Sibiului în ultima vreme.Tehnicianul târgoviștenilor a lăsat totuși să se înțeleagă că va utiliza mai multe rezerve în jocul de la Giurgiu, programat la ora 18.00: "Ne așteaptă o etapă de Cupă în care o să încerc să folosesc și jucătorii care au evoluat mai puțin în acest campionat și care vin după o perioadă de inactivitate, pentru a îi aduce și pe ei într-un ritm bun de joc. Trebuie să evităm să mai facem greșeli individuale, cum s-a întâmplat cu Sepsi, luni", a declarat Săndoi pentru site-ul oficial al grupării.

Altfel, următorul joc de campionat al Chindiei e programat luni, 7 decembrie, ora 16.45, tot la Giurgiu, cu Astra, în deplasare.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii