1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Dambovitapenet, Cupa României / Mâine, la ora 12.00, va avea loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Calificată în această fază a competiției, după victoria cu AFC Hermannstadt, la loviturile de departajare, echipa antrenată de Emil Săndoi se află în Urna A pentru tragerea la sorți. Jocurile vor avea loc pe 10 februarie, ora 13.30, cu excepția celor televizate.

 

URNA A
UNIVERSITATEA CRAIOVA
ASTRA
BOTOŞANI
FCSB SA
CHINDIA TÂRGOVIȘTE
TURRIS-OLTUL TURNU MĂGURELE
FARUL CONSTANŢA
GAZ METAN MEDIAŞ
POLITEHNICA IAŞI
DINAMO
PETROLUL PLOIEȘTI
UNIVERSITATEA CLUJ


URNA B
UTA ARAD
VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU
 ASU POLITEHNICA TIMIŞOARA
 DUNĂREA 2005 CĂLĂRAŞI

Se grupează echipele din urna A cu echipe din urna B (4 jocuri) şi, în continuare, cele 8 echipe rămase în urna A se grupează între ele (4 jocuri).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii