1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

farulchindia2021Dambovitapenet, Cupa României / Chindia s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Cupei României, după o victorie simplă cu Farul, 3-0, la Constanța. De consemnat super-execuțiile lui Iacob și Diaz, ambii aflați la primele reușite în tricoul roș-albastru. La finalul meciului, tehnicianul Chindiei, Emil Săndoi, care a folosit doar doi dintre titularii din etapele trecute ale Ligii I, Rață și Cornel Dinu, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor pe care i-a trimis în teren.



"Mă bucur pentru rezultat, pentru victoria de azi. Era important ca unii dintre jucători să aibă 90 de minute. Aveam mai mulți jucători care evoluau meci de meci în campionat. De asta i-am și lăsat pe unii acasă. Ceilalți au fost pe banca de rezerve, au intrat puțin pe final. Îi felicit pentru victorie. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare.”

”Am disputat și acel baraj în sezonul trecut. Este o diferență între Liga 1 și Liga 2. Cei care au jucat mai puțin s-au adaptat destul de repede. Chiar și cu vreo 10 jucători care au jucat mai puțin am reușit să ne impunem, am controlat jocul, ne-am desprins. Vine într-un moment dificil, știți cu ce probleme ne-am confruntat în ultima perioadă. În ce condiții au fost. Chiar dacă suntem setați pe ce urmează, suntem amărâți. Am fost dezavantajați în momente cheie", a vorbit antrenorul Chindiei la Digisport.

Săndoi a atras atenția și asupra problemelor ce țin de infrastructură: "Nu știu unde vom juca etapa următoare. Sunt convins că oamenii din conducere sunt preocupați de mai mult timp de aceste aspecte. Erau bătute în cuie doar două meciuri la Ploiești. Ar fi chiar culmea să n-avem unde să jucăm... să nu se dispute un meci de Liga 1 pentru că n-am avea unde să jucăm. Am intra în istorie cu chestia asta. Ne pare foarte rău de situația asta, dar ce să facem? Nici conducerea nu poate face nimic, lucrările la stadionul nostru nu se pot finaliza peste noapte. E o situație ingrată. Noi tot timpul suntem în autocar. Noi nu avem casa noastră. E clar pentru toată lumea".

Chindia va juca sâmbătă, ora 14.30, cu UTA, meci considerat pe teren propriu. Rămâne de văzut unde.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal
Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii