1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabucurie2021afcDambovitapenet, Cupa României / Calificată pentru prima dată după aproape 60 de ani în sferturile de finală ale Cupei României, Târgoviștea va afla luni cu cine se va duela pentru o performanță istorică, prezența în semifinalele competiției. Au rămas în cursă patru echipe din prima ligă, Chindia, Dinamo, U Craiova și Astra, și patru din eșalonul secund, U Cluj, Petrolul, Viitorul Pandurii și Dunărea Călărași, ultima calificându-se fără să joace în optimi, victorie la masa verde cu desființata Turris Tr. Măgurele.



Ca un amănunt interesant, de 39 de ani nu s-a mai înregistrat o asemenea situație înaintea sferturilor, cu jumătate dintre echipele calificate provenind din eșaloanele inferioare. FRF a anunțat aseară că tragerea la sorți va avea loc luni, la ora 10.30, fără a fi oferite, în comunicatul oficial, informații privind procedura propriu-zisă. În faza 16-imilor și în faza optimilor, echipele au fost repartizate în urne valorice, A și B.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii