1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaclinceni2021augustDambovitapenet, Cupa României / Echipa antrenată de Emil Săndoi va întâlni, astăzi, Gaz Metan Mediaș, într-un joc programat la Mediaș, ora 18.00, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Roș-albaștrii au ajuns în această fază a competiției după ce au eliminat-o anterior pe FK Csikszereda, 1-0, de asemenea, în deplasare.

De partea cealaltă, Gaz Metan a învins-o în 16-imi pe Concordia Chiajna, 1-0. "Tratăm cu maximă seriozitate această competiție și ne dorim să ne calificăm mai departe", a prefațat antrenorul Chindiei disputa din această seară, de la Mediaș.

Partida, care se va disputa fără spectatori, va fi condusă la centru de Sebastian Colțescu. Asistenți au fost delegați Laszlo Bucsi și Ionel Dumitru, iar observatori Felix Grigore și Marian Salomir.

Meciul va fi transmis în direct de Digisport, Look și Telekom.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii