1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiafcargesnoi2022Dambovitapenet, Cupa României / Chindia a terminat la egalitate meciul cu FC Argeș, din etapa a doua a fazei grupelor Cupei României, 1-1 la Ploiești. Piteștenii au deschis scorul după un sfert de oră, prin Celestine Enzo, Vorobjovas a egalat în minutul 30. Vezi informații, plus declarații!

"E echitabil, o partidă de Cupă, în care am vrut să văd la lucru și jucătorii care au evoluat mai puțin. Am și debutat niște jucători. A fost un rezultat echitabil. Mă bucur că cei care au intrat au avut un ritm bun și asta îmi dă speranțe pentru viitor.

Am schimbat, era normal, oricum șansele noastre de calificare erau mici. Am considerat că era firesc să le dau minute și celorlalți jucători. Ei aveau mai multe șanse să meargă mai departe. Pentru noi e clar, obiectivul nostru principal este salvarea de la retrogradare, aș fi ipocrit să nu recunosc.

Faptul că am reușit să ne calificăm în grupe, e un lucru bun pentru mine, pentru că pot vedea și jucătorii care evoluează mai puțin. Le-am zis să se bucure de aceste momente, nu au nicio presiune, nu au niciun stres", a declarat antrenorul târgoviștenilor, Toni Petrea, la finalul jocului.

Clasament
1. Univ. Craiova 3-1 4p
2. Ocna Mureș 2-1 4p
3. Hermannstadt 3-4 3p
4. FC Argeș 1-1 2p
5. Minaur Baia Mare 2-3 1p
6. Chindia Târgoviște 1-2 1p

Cupa României este, cel puțin în opinia noastră, o competiție complet neatractivă! Singurul beneficiu ar putea fi rularea de jucători. Așa că până ce mai marii din fotbalul românesc nu vor gândi un sistem atractiv credem că nu ne putem întrista de rezultatele Chindiei... Mai mult, echipa noastră trebuie să se concentreze pe campionat, acolo unde are de dus o luptă cu adevărat importantă și cu miză! Mai ales că în curând, după mulți ani de așteptare, vom avea și stadion.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii