1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

corvinulchindia2023BDambovitapenet, Cupa României / Chindia a pierdut la Hunedoara, 0-2, cu Corvinul, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României. Echipa antrenată de Vasile Miriuță a jucat mai bine de 30 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Iustin Popescu. Portarul oaspeților a fost avertizat la faza penalty-ului din care Corvinul a făcut 2-0, apoi a mai văzut un galben, pentru proteste.



"Au avut primul şut pe spaţiul porţii de abia în ultimele minute, asta spune multe. Au rămas cramponaţi la acea fază în care am marcat primul gol, cerând ofsaid… au protestat într-una, trebuie să fie preocupaţi de jocul lor, nu de brigada de arbitraj… până la urmă, ce i-a oprit să nu ne învingă cu 3-1?! Cred că aşa ar trebui să răspundă o echipă cu pretenţii, cum e cea a Chindei. Mi s-a părut că au protestat mult prea mult, la fiecare decizie, dar e strict treaba lor. Am auzit că au spus, la final, că vor sta lucrurile diferit pe 21 octombrie (n.n. – când ne vom întâlni în campionat)… au transferat ceva nou şi nu ştiu eu?! Au un lot stufos, au de unde alege, dacă aşa au considerat să abordeze meciul de astăzi, e strict problema lor. Să ne vedem cu bine, cu toţii, la meciul din campionat!", a declarat Florin Maxim, tehnicianul Corvinului, la final.

De partea cealaltă, Miriuță nu a oferit declarații nici înaintea plecării spre Hunedoara, nici după meci.

Chindia se află pe ultimul lopc în grupa A, după prima etapă!

Grupa A
FC Hermannstadt – Sepsi OSK, scor 1-1
Corvinul Hunedoara – Chindia Târgoviște, scor 2-0
Progresul Pecica – Petrolul Ploiești, scor 1-2

Clasament:
1.Corvinul Hunedoara – 3 puncte
2.Petrolul – 3 puncte
3.Sepsi OSK – 1 punct
4.Hermannstadt – 1 puncte
5.Progresul Pecica – 0 puncte (golaveraj 1-2) 
6.Chindia Târgoviște – 0 puncte (golaveraj 0-2) 

Foto: liga2.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii