1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ziduricupaiulie2023Dambovitapenet, Cupa României / Mâine, de la ora 14:00, avem mult fotbal în județ! Asta pentru că sunt programate 16-imile Cupei României, faza județeană! Este o oră ”dificilă” pentru mulți fotbaliști, așa că ne așteptăm la o mulțime de surprize! De ce? Simplu, lipsind jucători, unele dintre formații nu vor avea o la fel de bună consistență. Dar să vedem cam la ce să ne așteptăm.

Voința Buciumeni - Robrerto Ziduri
(M.Ciocmată - D.Mihalache, A.Becheanu)

Un meci care, în opinia noastră, este printre cele mai dezechilibrate! Sigur, nu vrem să luăm din elanul gazdelor, dar Buciumeni, formație aflată în Promoție Nord, nu credem că are puterea de a ține pasul cu Ziduri, indiferent de primul ”11” aruncat în luptă. Așa că noi spunem solist 2.

Viitorul IL Caragiale - CSM Fieni
(G.Guzu - Ghe.Sandu, Alex. Căciulă)

Un joc ceva mai echilibrat, în care deși oaspeții pleacă drept favoriți nu pot fi siguri de victorie. Caragiale (Onoare Nord) este o grupare care are puterea de a produce o surpriză. Nu ușor, dar... Așa că alegem X2.

AS Dragomirești - Unirea Bucșani
(R.Gîlmencea - Al.Mălău - Fl.Stoica)

Un meci între o formație din Onoare și una care, dacă va continua parcursul de până acum ... va ajunge în Onoare. Noi credem că cei de la Bucșani sunt mai concentrați pe Liga a a 4-a, motiv pentru care Dragomirești poate specula momentul. Noi spunem 1X, ce ziceți? Așteptăm ca Unirea să ne contrazică!

Valahii Târgoviște - Străjerii Răzvad
(V.Savu - I.Onicescu, Eug.Toma)

Un meci ”istoric”, valahii și străjerii luptă pentru un loc în optimi! Oricât de greu se mișcă Străjerii în Liga a 4-a, nu credem că vor ceda în jocul de mâine, așa că alegem solist 2.

Gloria Iedera - Recolta Gura Șuții
(L.Marin - A.Constantinescu, S.Dumitrașcu; I.Ducu)

Din câte am aflat, la Iedera va fi mare săbătoare! Gazdele de mâine se pregătesc să întâmpine așa cum se cuvine campioana. Cât despre meci, va fi, cu siguranță, un spectacol total, pentru că cei de la Gloria vor da totul pe teren. Și totuși, mai mult de solist 2 nu vedem....

Viitorul Cojasca - Urban Titu
(I.Preda - I.Popescu, A.Preda; I.Negoescu)

Un joc al ambițiilor și orgoliilor. Gazdele vor dori să demonstreze că nu întâmplător se află pe prima poziție în Onoare Sud și vor încerca să producă marea surpriză! Cei de la Titu știu acest lucru și suntem convinși că vor trata jocul cu maximum de seriozitate. Așa că mizăm pe victoria oaspeților, chiar dacă ar veni și în prelungiri... Vom vedea.

Viitorul Aninoasa - Libertatea Urziceanca
(E.Ploeșteanu - F.Filip, A.Ravelo; C.Popa)

Aici, în opinia noastră, liderul din Onoare Nord are șanse mari de a trece în faza următoare. Sigur, Urziceanca nu este o formație de ignorat, dar forma în care se află cele două echipe ne fac să mergem pe mâna gazdelor. Așa că alegem 1X.

Voința Adânca - Flacăra Șuța Seacă
(N.Ilie - C.Dumitrescu, Fl.Niță; Adr.Pitaru)

Un meci echilibrat, în care tripla ar fi... necesară! Dar pentru că trebuie să alegem ceva, ne gândim că vom asista la un joc deschis, în care se vor marca de la 3-4 goluri în sus. Nu ar fi exclus să avem și prelungiri.

Olimpia Picior de Munte - Viitorul Voinești
(I.Popa - V.Marin, Ghe.Dima)

Viitorul Voinești vine după un rezultat excelent, în deplasarea de la Gura Șuții! Așa că și mâine s-ar putea să asistăm la un succes al acestora, cu o condiție, să joace întreaga echipă la capacitate maximă. Picior de Munte va încerca, aproape sigur, să producă surpriza, dar... Solist 2.

Unirea Băleni - FC Potlogi
(A.Stan - A.Lixandru, A.Bădoiu; M.Dumitrache)

Unirea Băleni este o formație care domină seria Est, din Promoție. Și totuși, acum lucrurile stau cu totul altfel, pentru că la Băleni vine una dintre echipele cele mai bune din Liga a 4-a. Va fi un meci aprins, în sensul bun, cu un plus de partea oaspeților. Mai mult de X2 ar însemna o mare surpriză. Are Băleni această putere? Vom vedea!

Săgeata Cătunu - AFC Brezoaele
(C.Poșchină - A.Ilie, V.Rușa; L.Movilă)

Cu tot elanul gazdelor, credem că Brezoalele se va impune în duelul din 16-imii, așa că fără prea multe comentarii alegem solist 2! Dacă va fi altceva... vom spune, ”jos pălăria, Cătunu!”

FC Lungulețu - ACS Burduca
(M.Mălău - V.Simion, M.Mihai)

Poate cel mai echilibrat duel din 16-imi. Orice se poate întâmpla. Sigur, oaspeții au un plus de câteva procente, în calcului probabilităților, dar fotbalul se joacă pe goluri. Alegem o variantă curioasă, pentru unii: X pauză sau final și / sau sub 4 goluri.

Dinamo Odaia Turcului - Săgeata Braniștea
(B.Diță - M.Păun, G.Gheorghe; N.Nicolae)

Odaia Turcului primeste vizita unei formații care se descurcă binișor în Liga a 4-a și credem că și mâine vor face tot ce se poate pentru a obține victoria. Așa că mai mult de solist 2 nu prea vedem.... Dar să așteptăm, totuși, finalul de mâine.

Voința Crețu - Viitorul Ocnița
(L.Mantu - G.Radu, D.Predica)

Ei bine, aici avem un meci în care credem că cei de la Crețu pleacă drept favoriți. Cu ”voință”, victoria poate veni, mai ales că au ”respirat” aerul Ligii a 4-a. De partea cealaltă, Ocnița este îngrijorată, cu siguranță, de evoluția din campionat... Așa că, solist 1.

Viitorul Șelaru - Voința Tătărani
(B.Ivașcu - I.Vasile, M.Druică; C.Neagu)

Ce meci avem aici! Încă unul de triplă! Cel puțin așa îl vedem noi! Gazdele, deși sunt în Promoție, nu vor ceda, cu una, cu două... Va fi un duel aprig disputat! Alegem ceva atipic: ambele formații marchează cel puțin câte două goluri.

Unirea Ungureni - Bradul Moroeni
(Fl.Șendroiu - E.Nichita, D.Stoica; N.Năsăudeanu)

Unirea Ungureni este încă cu gândul la Liga a 4-a, acolo unde, probabil, se va reîntoarce, la anul. Până atunci, are ocazia de a-și arăta ”colții” în Cupa României. Oaspeții formează o echipă incomodă, însă credem că mâine balanța atârnă în favoarea gazdelor. Alegem 1X.


_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal

http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut

revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii