1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cornesti156Federaţia Română de Fotbal a stabilit calendarul competiţional al Cupei României, ediţia 2018. Prima fază este programată pe 9 august, dată la care vor intra în competiţie cele 42 de câştigătoare ale etapelor judeţene şi, de regulă, echipele clasate de la locul 7 în jos (inclusiv) în Liga a 3-a, în ediţia 2016-2017.

Gloria Corneşti este câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, astfel că va fi prima echipa care va intra în competiţie, alături de FC Aninoasa şi Urban Titu * Cum regulamentul prevede clar că până la faza 16-imilor de finală, stabilirea meciurilor se face pe criterii strict geografice, credem că Gloria Corneşti va juca, pe teren propriu, cu Urban Titu. Sigur, n-ar fi exclus ca Gloria să joace cu o echipă din Prahova, iar Urban Titu ar putea juca, acasă, cu FC Aninoasa - echipa lui Cristi Bălaşa fiind mai bine clasată la finele sezonului abia încheiat. Şi încă o menţiune: în prima fază sunt programate şi echipele... retrase sau excluse, adversarele beneficiind de o calificare la „masa verde”!

Foto (facebook - Cătălin Clopotaru): Gloria Corneşti - câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii